Hva med å bruke et år på å fordype deg i det du brenner for? 

Nå har du muligheten, med vårt skoletilbud, Lær & Led. Her får du fordype deg i alle bibelens bøker, parallelt med praksis og lederutvikling innenfor det internshipet du selv velger. I tillegg kan du få innpass på 30 studiepoeng ved Høyskolen for Ledelse og Teologi. 

Søknadsfrist for å søke skoleåret 24/25 er 21. mai

Søk her

+ Studietur Israel og England
+ Bibelen på ett år
+ Fordyp deg i det du brenner for
+ Personlig mentor
Skolehverdag

Fordypning i bibelen

Lederutvikling  Lovsang

Variert undervisning

Gym Teamturer

Personlig mentor

Praksis   Sosialt
 

 

Bibeldykk

Ønsker du å dykke dypt inn i Bibelen?  

For mange er Bibelen en vanskelig bok å forstå, og derfor ønsker vi å gi en innføring i alle Bibelens bøker. Målet er at du skal lære hvordan de bibelske forfatterne formidler, slik at du selv kan bli istandsatt til å studere og lære fra Bibelen lenge etter skoleåret. Du vil få oversikt og kunnskap om sentrale fortellinger og begreper som gjør det lettere å forstå den store fortellingen i Bibelen som leder til Jesus.  

Året med bibeldykk vil hjelpe deg til å lese hele Bibelen to ganger hvor mesteparten av lesingen vil være en del av skoletiden. Er du sulten på å lære mer, studere og jobbe gjennom Bibelen? Da er dette definitivt året for deg.  

Internship og teologi i praksis

Ønsker du å utvikle deg som leder på det området du brenner for? 

Vi tror at lederutvikling og læring skjer best i kombinasjonen av undervisning og praksis. Du får privilegiet av å følge, og få veiledning fra en leder på det området som du ønsker å vokse i. Studietilbudet innebærer to dager i uken hvor du har internship i en menighet/kristen organisasjon. 

To dager i uken vil du bruke tid innenfor det feltet du er mest engasjert i. Du kan velge internship med fokus på ledelse, lovsang, grafisk design, forkynnelse, kreativitet, bibelundervisning, bønn eller misjon. Man kan også velge å ha internship med et annet fokus. Her kan vi hjelpe med å finne det internshipet som passer best for deg. Vi har flere spennende samarbeidspartnere som tilbyr internship.

Våre internship

Som intern i GF vil du reise på teamturer i Norge til mange ulike ungdomsarbeid. Du får privilegiet av å være en del av et team som jobber med Get Focused bevegelsen hele året.
Les mer
Bli med å bygge festival hele året. Du får være med å arrangere Tweens leirer, festival og møte ungdommer i Norge.
Les mer
Du kan velge ditt område i menigheten og ha internship der.
Les mer
Bruk et år som intern i FriBU! Et spennende år der du får utruste barne, ungdom og familier! Du får dra på teamturer til kirker i Norge, er med på leirer og lærer fra andre ledere som brenner for barn og ungdom.
Les mer

Studietur

På høsten får du oppleve, kjenne på og se Bibelens kontekst når vi drar til Israel. Dette blir en tur hvor vi ser kjente bibelske steder, blir kjent med den jødiske kulturen og dykker ned i Bibelen den ble skrevet.

På våren drar vi til England og er med på en spennende lederkonferanse sammen med andre ledere fra hele Europa. Her får vi god undervisning og et større perspektiv på ledelse inn i kirke og kristne sammenhenger.

Bibelskole, internship og bachelor i ledelse og teologi

Vi har samarbeidsavtale med Høyskolen for Teologi og Ledelse, og kan derfor tilby deg et fullt utdanningsløp med bibelskoleår, internship i menigheten og bachelor i ledelse og teologi. Hele tiden er du en del av menighetsfamilien vår, og all praksis skjer i rammen av skole og kirke hos oss. Etter 4-5 år er du fullt kvalifisert til jobber som pastor, menighetsleder, leder i organisasjons- og kirkeliv. Huk av at du ønsker å et skoleår kombinert med HLT når du søker på Lær & Led eller kontakt oss om dette er interessant for deg.

Timeplan

Internship og mentorsamtaler kan gjennomføres på alternative tidspunkt avhengig av hvilket internship du velger. 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer og noen tillegg.

Flere spørsmål?

Powered by Cornerstone