Hva med å bruke et år på å fordype deg i det du brenner for? 

Nå har du muligheten, med vårt nye skoletilbud, Lær & Led. Her får du fordype deg i alle bibelens bøker, parallelt med praksis og lederutvikling innenfor det praksisfeltet du selv velger. 

+ Engasjerende bibelundervisning
+ To ganger gjennom bibelen i skoletiden
+ Fordyp deg i det du brenner for
+ Følg en leder
Skolehverdag

Fordypning i bibelen

Lederutvikling  Lovsang

Variert undervisning

Gym Lærerikt fellesskap

Personlig veiledning

Praksis   Sosialt
 

 

Bibeldykk

Ønsker du å dykke dypt inn i Bibelen?  

For mange er Bibelen en vanskelig bok å forstå, og derfor ønsker vi å gi en innføring i alle Bibelens bøker. Målet er at du skal lære hvordan de bibelske forfatterne formidler, slik at du selv kan bli istandsatt til å studere og lære fra bibelen lenge etter skoleåret. Du vil få oversikt og kunnskap om sentrale fortellinger og begreper som gjør det lettere å forstå den store fortellingen i Bibelen som leder til Jesus.  

Året med bibeldykk vil hjelpe deg til å lese hele bibelen 2 ganger hvor mesteparten av lesingen vil være en del av skoletiden. Er du sulten på å lære mer, studere og jobbe gjennom bibelen? Da er dette definitivt året for deg.  

Internship og teologi i praksis

Ønsker du å utvikle deg som leder på det området du brenner for? 

Vi tror at lederutvikling og læring skjer best i kombinasjonen av undervisning og praksis. Du får privilegiet av å følge, og få veiledning fra en leder på det området som du ønsker å vokse i. Studietilbudet innebærer to dager i uken hvor du har internship i en menighet/kristen organisasjon. 

2 dager i uken vil du bruke tid innenfor det feltet du er mest engasjert i og opptatt av. Vi tilbyr praksis innen fem kursene:

Menighetsledelse/pastoral ledelse
Lærer/bibelunderviser
Barne- og Ungdomsarbeid
Bønn og tilbedelse
Kreativ formidling

Get Focused Internship

I år lanserer vi for første gang sammen med Get Focused en unik mulighet, GF Internship! På et år får du internship i GF, 30 studiepoeng og bibelundervisning (alt godkjent av lånekassen).

Som intern i GF vil du reise på teamturer i Norge til mange ulike ungdomsarbeid. Du får privilegiet av å være en del av et team som jobber med Get Focused bevegelsen hele året. Vi legger til rette for et år hvor du kan tjene og vokse i gavene dine. Internshipet er en del av Lær & led. Gled deg til et år utenom det vanlige med dypdykk i bibelen, gøye teamturer, lederutvikling og ikke minst festival hele året. Get Focused har begrenset antall plasser.
søk nå! 

Timeplan

Praksis og praksis veiledning kan gjennomføres på alternative tidspunkt.

Seks uker i året er det lagt opp til fellesundervisning for alle profesjonskursene. Disse ukene vil praksis utgå. Ukene er plassert slik: to uker på begynnelsen, to på midten og to på slutten.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer og noen tillegg.

Powered by Cornerstone