Opplev mer av Gud, livet og deg selv!

Dette året vil du oppdage mer av hvem du er skapt til å være. Med spennende opplevelsesturer, solid bibelundervisning, og nye vennskap får du et fundament for resten av livet. Du vil lære å leve livet sammen med Gud – der du er!

+ Spennende opplevelsesturer
+ Lære ved å gjøre
+ Misjonstur
+ Dyktige og engasjerte lærere
Velg 4 opplevelsesturer

Skap ditt bibelskoleår! Du får velge fire opplevelsesturer i løpet av året hvor vi fokuserer på å skape gode minner og oppleve noe nytt. Du kan velge alt fra surfing til kokkekurs for å finne en tur som du er gira på. Vi har fokus på fellesskap, mestring og oppleve Gud midt i livet. 

Topptur
Topptur
Vi reiser til spektakulære fjell i Møre og Romsdal. Topptur på ski er en eventyrlig opplevelse for de som er glad i natur, fart og spenning. 
Fotballtur til England
Fotballtur til England
Bli med en helg til England. Det blir fotballkamp, god mat og fellesskap. (Denne turen har en ekstrakostnad på ca 4000)
Seiling
Seiling
Du får seile sammen med erfarne seilere fra øy til øy for å se, oppleve, nyte og lære. Seilingen vil være i skjærgården i Vestfold i vakre omgivelser.
Sjokolade
Sjokolade
Dette er for deg som liker sjokolade. Vi besøker en sjokoladefabrikk, tester sjokolader og ikke minst lager sjokolade.
Barista
Barista
Smak kaffe fra hele verden og lær om forskjellige smaker fra de ulike verdensdelene. Vi besøker Oslos beste kafeer og ikke minst drikker mye kaffe.
Klatring
Klatring
Klatring er en perfekt aktivitet hvor man opplever mestring uansett nivå. Vi klatrer inne og ute i lokalområdet med tur og friluftslivfokus. 
Spa
Spa
Vi reiser til et av Norges beste spahotell. En helg med litt luksus, god mat, fellesskap og spa. 
Surfing
Surfing
Vi drar til flotte norske strender med supre surfeforhold. Der du får testet surfing og leke i bølgene.
Snøsurfing
Snøsurfing
Ha det gøy i snøen og oppdag Telemarks skjulte skatter. Du får lage ditt eget snøsurfebrett og surfe på vinteren.
Kino
Kino
Kino med årets toppfilmer. Vi reiser en helg til Oslo. Du får også klippekort på kinoen i byen.
Dans
Dans
Er du glad i å danse? Du får prøve ulike dansestiler og møte erfarne dansere. 
Terrengsykling
Terrengsykling
Prøv deg på terrengsykling og friluftsliv i nærområdet. Sykling på sti er en aktivitet som er spennende.
Teamturer

Vi reiser på team til ulike steder i Norge, hvor du får praktisere det du lærer. Du får være med på Get Focused og Impuls festivalen, møte menigheter og mennesker du kan bety en forskjell for over hele Norge. Turene er sosiale, trostyrkende og bygger et godt fellesskap. På teamturene besøker vi ungdomsarbeid, gjør godhet i byen og nyter norsk natur. Hvert år sier elevene at teamturene er et av høydepunktene. Vi reiser til Kristiansand og Stavanger i tillegg til flere byer i Norge. 

Misjonstur

Vi reiser til utlandet i ca tre uker, de siste årene har reisemålet vært Phuket, Thailand. På misjonsturen vil du erfare misjonsarbeid i praksis og få oppleve mer av verden.

Å være på misjonstur er en opplevelse for livet! Du vil møte fantastiske mennesker, en annerledes kultur, mat og natur, og få trosstyrkende erfaringer. Hvert år har vi besøkt de fattige, smakt de lokale rettene, besøkt lokale kirker, bedt for folk og lært mye om livet med Jesus. Vi har erfart mange bønnesvar, avslappende dager, ulike aktiviteter og ikke minst blitt inspirert av misjonærene. 

Gjennom misjonsturen vil du se at Gud gjør gode ting i og gjennom deg. Turen er absolutt et høydepunkt i løpet av året og mange opplever å vokse i relasjon med Gud, seg selv og teamet.

Praksis

På bibelskolen ønsker vi at du skal kunne utvikle dine gaver og talenter. Derfor kan praksisen din være noe du vil prøve ut eller noe du har gjort lenge.

Vi tror at utvikling og læring skjer i spennet mellom solid undervisning og levd liv. Vi ønsker at du skal få se mer av hvem du er skapt til å være og oppdage hvordan du lever med Gud – der du er. Du kan ha praksis i Tønsberg Frikirke eller en annen menighet. Du kan velge praksis i ungdomsarbeid, kids, lovsang, bønn, dans, teknisk eller tv-produksjon. Du får en praksisveileder som gir deg den veiledningen du trenger underveis. 

Godhet

Vi ønsker å vise Guds kjærlighet til menneskene i byen vår. I godhets-faget vil vi både gjøre praktisk godhet mot de som trenger det og menneskene i byen vår. Godhet var noe som kjennetegnet livet til Jesus. Hvorenn han var fikk folk erfare at Han elsket de. En gang i uken har vi godhet på timeplanen nettopp for å gi videre av det Gud har gitt oss. En godhet som ikke bare forblir med tanker eller ord, men som er praktisk og menneskene rundt oss kan erfare. 

Timeplan

En normal uke på Tønsberg Bibelskole vil inneholde:

Bønn & Lovsang - Vi starter hver morgen med en time bønn og lovsang sammen (kl 8-9)

Undervisning - Etter bønn og lovsang har vi undervisning frem til lunsj. Mandager begynner vi senere og vil derfor ha undervisning etter lunsj også.

Fysisk aktivitet - En fast dag i uka etter lunsj har vi fysisk aktivitet.

Disippelgruppe - En fast dag i uka etter lunsj  deler vi klassen inn i mindre grupper der vi snakker om livet, hvordan det går, ber og bygger vennskap.

Godhet - En fast dag i uka etter lunsj setter vi av noen timer til å gjøre godhet i byen vår. For mer info om godhetsfaget se egen tekst lenger oppe.

Fredager - Har vi som regel fri. Denne dagen kan derimot forandres ettersom vi reiser på teamtur, opplevelsestur og andre aktiviteter.

 

Timeplanen gir et inntrykk av hvordan en uke på Tønsberg Bibelskole ser ut. Variasjon og forandring vil forekomme.

I tillegg til den vanlige timeplanen deltar vi på gudstjenester i Tønsberg Frikirke søndager kl. 11.00.

Felleskap

En av de beste tingene med bibelskolen er fellesskapet og relasjonene man bygger i løpet av året. Hver uke møtes vi i disippelgrupper. Her er det mye rom for både latter og de dype samtalene. Vi snakker om livet, hvordan man har det og temaer som kan utfordre oss.
Gjennom en måned vil det også være sosiale kvelder hvor vi er sammen og har det gøy. Det kan være alt fra pizza-, bål-, julegrøt- og temakveld.

Flere spørsmål?

Powered by Cornerstone