Om oss

Skolen fikk i 2016 godkjenning for 100 studenter og første skoleår startet opp i august 2018. Fra Høsten 2021 har vi godkjent et nytt år med Lær & led. Tønsberg Bibelskole finner du midt i byen på brygga i Tønsberg. Huset vårt rommer både kino, kirke og bibelskole, i tillegg til Abraham kaffebar og to restauranter. Du får en skolehverdag midt i byens pulserende liv, og du har kysten og skjærgården tilgjengelig.

Skolen er nært knyttet til Tønsberg Frikirke, men har et felleskirkelig læregrunnlag. Som elev hos oss blir du en del av en menighetsfamilie med en tydelig visjon om å se mer av Guds rike.

Tønsberg Bibelskoles visjon er å utruste mennesker til et naturlig overnaturlig liv med Jesus. Gjennom et år på skolen vår vil du få hjelp til å komme nær Guds hjerte og nær deg selv. En viktig verdi for oss er å snakke sant om både Gud og livet. Vi tror at alt springer ut av Guds nærvær, derfor er tilbedelse og bønn sentralt.

Når vi søker Gud møter vi en kjærlighet som har kraft til å forvandle og velsigne livene våre til det gode. Vi vil ikke at et år på skolen vår skal være et år i en boble, men et år hvor du er en del av kirken og byen vår. Vi ønsker at det Gud gjør i deg kan prege deg resten av livet og utruste deg til å leve Jesus-livet, der du er.

Ansatte
Morten Edvardsen
Morten Edvardsen
Rektor
morten
+47 414 14 417
Kamilla Normandbo
Kamilla Normandbo
Skoleleder
kamilla
+47 948 88 793
Erlend Frøen
Erlend Frøen
Lærer og administrasjon
erlend
+47 993 75 363
Eivind Høye
Eivind Høye
Lærer
eivind
+47 908 18 400
Powered by Cornerstone