Skjærgårds

Bli intern i Stiftelsen Skjærgårds! Bli med å inspirere, engasjere og fortelle om Jesus til barn og unge i hele Norge. I løpet av året arrangerer Skjærgårds 200 dager med festival. Årets største event er Music and Mission festivalen i juli. Dette er ungdomsfestivalen som presenterer et bredt spekter av kristen musikk og kultur. Du får være med å arrangere og erfare festivalen på innsiden. I tillegg til dette arrangerer Skjærgårds flere festivalopplevelser i løpet av året. Du får være med å arrangere den nye storsatsingen MER for tweens for 5.-7. klasse. Dette er en festkveld fylt med alt av underholdning, aktiviteter, glowparty, gameshow og et tydelig Jesus fokus.

Som intern får du være med å bidra med dine gaver og la barn og unge høre mer om hvem Jesus er. Du får besøke mange ungdomsarbeid i Norge. Skjærgårds ønsker at festivalopplevelsen skal få betydning for livet ut over de festivaldagene som de arrangerer. Hensikten med festivalene er å gjøre møter med Jesus lett tilgjengelig, som inspirerer og utfordrer barn, unge og voksne i Norge. Som en del av Lær & Led har du muligheten til å være med på forberedelser, utføring og utvikling av Skjærgårds. Gled deg til et år med dypdykk i bibelen, ledertrening og festival hele året. 

 

Fordeler med internship i Skjærgårds: 

- Dekker skoleavgift og admin. gebyr

- Dekker reiser i regi av Skjærgårds 

- Et Internship med mye reise og moro !

- Vær med å planlegge, promotere og gjennomføre festivalene: Skjærgårds Music and MissionBarnegospelfestivalen og flere MER-festivaler for Tweens 

Fordeler med alle internship: 

- Mulig å få godskrevet 30 studiepoeng ved Høyskolen for ledelse og teologi 

- Dypdykk i bibelen, du får undervisning i alle bøkene gjennom bibelskoleåret

- Muligheter for flere teamturer 

- Personlig mentor 

 

Skjærgårds har begrenset antall plasser. 

 

Har du flere spørsmål? 

Kontakt oss

Søk nå

Powered by Cornerstone