Praktisk info

Skolepenger
Skoleavgiften er på 15 850,- (7 500,- hvert semester + 850,-* i adm.gebyr). I tillegg er det en obligatorisk skoletur til utlandet som koster ca. 16 000,-** *Administrasjonsgebyret betales for å akseptere plassen, og vil ikke tilbakebetales dersom plassen frasies. **Vi forbeholder oss retten til å justere prisen for langturen med opptil 10%, ved for eksempel valutasvingninger eller andre uforutsette hendelser.
Informasjon om Lånekassen
Tønsberg Bibelskole er godkjent som fulltidsstudium, du kan derfor søke om lån og stipend når du har fått elevplass. Sewww.lanekassen.nofor mer informasjon.
Lokaliteter
Bibelskolen ligger sentralt til på brygga i Tønsberg. Huset vårt rommer både kino, kirke og bibelskole, i tillegg til Abraham kaffebar. Med tog eller bil bruker du i overkant av en time til Oslo, og Torp flyplass er bare 20 minutter unna.
Bosted
Felleskap er en viktig del av bibelskolen. Vi har ikke internat, men tilrettelegger for at du får bo sammen med noen andre elever. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne et sted å bo.
Kan jeg ha deltidsjobb?
Bibelskolen er et fulltidsstudium med aktiviteter i helger og på kveldstid. Derfor anbefaler vi ikke at du har en deltidsjobb. Skulle du ha behov for å jobbe, ta kontakt med oss slik at vi sammen kan finne en løsning.
Opptakskrav og søknad
Det forutsettes at søkeren kjenner til og aksepterer skolens målsetting og verdigrunnlag. Søker må ha fylt 18 år, det er ingen øvre aldersgrense (Det kan søkes om dispensasjon for søkere under 18 år). Søker må også beherske norsk skriftlig og muntlig.

Internship

Vil du være med å bygge Tønsberg Bibelskole videre, er internship en mulighet for deg. Du må ha bakgrunn som bibelskoleelev hos oss eller fra en av samarbeidsskolene våre. Som intern får du en av lærerne som mentor. Under kontinuerlig veiledning får du være med å forme et livsforvandlende år for det kullet som går på bibelskolen. Internship kombineres med videre studier eller jobb. Er du interessert?

TA KONTAKT HER

Bibelskole, internship og bachelor i ledelse og teologi

Vi har samarbeidsavtale med Høyskolen for Teologi og Ledelse, og kan derfor tilby deg et fullt utdanningsløp med bibelskoleår, internship i menigheten og bachelor i ledelse og teologi. Hele tiden er du en del av menighetsfamilien vår, og all praksis skjer i rammen av skole og kirke hos oss. Etter 4-5 år er du fullt kvalifisert til jobber som pastor, menighetsleder, leder i organisasjons- og kirkeliv.

Powered by Cornerstone