Praktisk info

Skolepenger Lær & Led
Totalsum 49 850,- Prisen inkluderer skoleavgiften på 24 850,-adm. gebyr* og studieturer til Israel og England på 25 000**,- *Administrasjonsgebyret betales for å akseptere plassen, og vil ikke tilbakebetales dersom plassen frasies.**Prisen kan justeresmed opptil 10%, ved for eksempel valutasvingninger eller andre uforutsette hendelser.
Skolepenger Explore+
Totalsum 62 850,- Prisen inkluderer skoleavgift, adm. gebyr*, misjonstur** og fire opplevelsesturer. *Administrasjonsgebyret betales for å akseptere plassen, og vil ikke tilbakebetales dersom plassen frasies. **Prisen kan justeres medopptil 10%, ved for eksempel valutasvingninger eller andre uforutsette hendelser.
Informasjon om Lånekassen
Tønsberg Bibelskole er godkjent som fulltidsstudium, du kan derfor søke om lån og stipend når du har fått elevplass. Du kan få et basislån på inntil 125 370,-for hele året, og inntil 40 prosent av det kan bli til stipend. Lesmer på lanekassen.no.
Bosted
Fellesskap er en viktig del av bibelskolen. Vi tilbyr hybelhus slik at du kan bo sammen med andre elever. Dobbeltrom koster 3500,- og enkeltrom koster 4100,- (kan endres for 24-25). Inkluderer strøm og internett.Ta kontakt om du ønsker å bo i hybelhuset.
Kan jeg ha deltidsjobb?
Ja, så lenge du har en litt fleksibel deltidsjobb vil det være mulig. Det er flere helger som vi reiser på opplevelsesturer og teamturer. Det er derfor viktig at man planlegger godt slik at jobben tilpasser bibelskolen.
Opptakskrav og søknad
Det forutsettes at søkeren kjenner til og aksepterer skolens målsetting og verdigrunnlag. Søker må ha fylt 18 år, det er ingen øvre aldersgrense (Det kan søkes om dispensasjon for søkere under 18 år). Søker må også beherske norsk skriftlig og muntlig.
Bibelskole, internship og bachelor i ledelse og teologi

Vi har samarbeidsavtale med Høyskolen for Teologi og Ledelse, og kan derfor tilby deg et fullt utdanningsløp med bibelskoleår, internship i menigheten og bachelor i ledelse og teologi. Hele tiden er du en del av menighetsfamilien vår, og all praksis skjer i rammen av skole og kirke hos oss. Etter 4-5 år er du fullt kvalifisert til jobber som pastor, menighetsleder, leder i organisasjons- og kirkeliv.

Powered by Cornerstone