Søk på Explore +

Klar for et minnerikt år? 

For å søke på skolen trenger du å fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg. Vi tar opp elever fortløpende fra 1. oktober frem til skolestart. Søknadsskjemaet er uforpliktende og du kan takke nei om du ombestemmer deg. Vi gleder oss til å bli kjent med deg og er forventningsfulle. Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt! 

Get Focused Internship

I år lanserer vi for første gang sammen med Get Focused en unik mulighet, GF Internship! På et år får du internship i GF, 30 studiepoeng og bibelundervisning (alt godkjent av lånekassen).

Som intern i GF vil du reise på teamturer i Norge til mange ulike ungdomsarbeid. Du får privilegiet av å være en del av et team som jobber med Get Focused bevegelsen hele året. Vi legger til rette for et år hvor du kan tjene og vokse i gavene dine. Internshipet er en del av Lær & led. Gled deg til et år utenom det vanlige med dypdykk i bibelen, gøye teamturer, lederutvikling og ikke minst festival hele året. Get Focused har begrenset antall plasser.
søk nå! 
Ved å sende søknaden bekrefter du at overnevnte opplysninger er fullstendige og korrekte.

Du samtykker også at Tønsberg Bibelskole lagrer dataene og behandler informasjonen i henhold til personsvernerklæringen.

Powered by Cornerstone