Søk på Explore +

Klar for et minnerikt år? 

For å søke på skolen trenger du å fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg. Vi tar opp elever fortløpende fra 1. oktober frem til skolestart. Søknadsskjemaet er uforpliktende og du kan takke nei om du ombestemmer deg. Vi gleder oss til å bli kjent med deg og er forventningsfulle. Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt! 

Søk Bachelor i ledelse og teologi

Vi har gleden av å kunne tilby deg å ta en bachelor i ledelse og teologi knyttet til Tønsberg Frikirke og bibelskole. Dette er en unik mulighet til å få akademisk grad og erfaring som går hånd i hånd. I Tønsberg Frikirke & Bibelskole vil du få muligheten til å prøve ut og erfare alle de tingene du lærer på høyskolen. Vi hjelper deg med en optimal løsning for praksis, du får høre til vår menighetsfamilie og stå i tjeneste her. Du må også søke formelt opptak på HLT og vi hjelper deg i denne prosessen slik at du får godkjent praksis hos oss. Når du har din formelle utdanning har du også en erfaring som gjør deg i stand til å lede menigheter og organisasjoner på en svært god måte. Vi tror at læring skjer best i spennet mellom solid undervisning og levd liv!

Fyll ut kontraktskjemaet her, så hører du fra oss så snart som mulig! Vi har begrenset antall plasser per skoleår så vær rask med å søke.

Velkommen til et unikt læringsmiljø på brygga i Tønsberg, til et fellesskap hvor akademia og erfaring går hånd i hånd.
For å være en del av dette utdanningsløpet må du også søke og bli tatt opp hos HLT, du vil bli kontaktet av oss med mer informasjon og søknadskjema. 

Ved å sende søknaden bekrefter du at overnevnte opplysninger er fullstendige og korrekte.

Du samtykker også at Tønsberg Bibelskole lagrer dataene og behandler informasjonen i henhold til personsvernerklæringen.

Powered by Cornerstone