Blogg

Samme for meg… eller?
2021-03-13
Samme for meg… eller?
Lord, grant that I may know myself, that I may know Thee. - St. Augustine
Hør her
Hvordan preger ditt syn på Jesus livet ditt?
2021-02-12
Hvordan preger ditt syn på Jesus livet ditt?
La meg starte med et litt enklere spørsmål, hvordan ser du Jesus? Hvem er han for deg? Har du lyst til å ta 1 minutt og tenke på hvordan du ser Jesus?
Hør her
Gud er med i din utfordring
2021-02-01
Gud er med i din utfordring
Alle mennesker vil før eller siden gå igjennom utfordringer. Spoiler alert, du vil måtte gå gjennom flere utfordringer i løpet av livet ditt, beklager, men det er bare en del av det å være menneske. Som alle andre mennesker har jeg også stått midt oppi tøffe, krevende, slitsomme og til tider håpløse utfordringer, hvor smerte og frustrasjon har vært så tydelig, og det eneste jeg har kunnet gjøre er å rope til Gud. Jeg vil fortelle deg at Gud vil alltid møte deg og hjelpe deg gjennom dine utfordringer så lenge du lar Han, jeg har sett det flere ganger.
Hør her
Gud, lær meg å se
2021-01-15
Gud, lær meg å se
Hvis du trenger briller så er det vanskelig å se klart uten, eller hvis du ønsker å se hele bildet er det vanskelig å bruke et mikroskop. Vi har forskjellige verktøy til å se ulike gjenstander, og bruker vi feil så ser vi kanskje ikke noe i det hele tatt. Det siste året har Gud lært meg og se, og for meg er det en læringsprosess hvor jeg går sammen med Gud.
Hør her
1 - 4 av 4
Powered by Cornerstone