Blogg

Misjonstur Thailand: Reisebrev 2
2020-02-29
Misjonstur Thailand: Reisebrev 2
Mellom søppel og frittgående høns, sitter barna og leker med restene av noen plastleker. Selv om de virker litt skeptiske i møte med våre hvite ansikter, bryter smilene frem.Jeg plukker opp liten dukkefot og vandrer med den bortover en jernstang mot en liten jente som sitter naken i grusen. Når foten kommer gående så underlig mot henne, bryter hun i ut i en trillende latter.
Hør her
Misjonstur Thailand: Reisebrev 1
2020-02-19
Misjonstur Thailand: Reisebrev 1
Nå har vi vært i Thailand i overkant av en uke, og første etappe av en fantastisk reise er gjennomført. Det har vært en uke fylt med masse moro og latter, bading, kultur, sterk mat og nye bekjentskap, men mer enn det så har det vært en uke hvor vi har fått muligheten til å tjene kirken her og elske menneskene vi møter. Vi opplever at Gud gjør så utrolig mye spennende i og gjennom teamet vårt. Flere erfarer at Gud bruker de på måter som de aldri har opplevd tidligere. I dette innlegget vil jeg kort dele noe av det vi har opplevd den siste uken.
Hør her
Misjonstur til Thailand: «Gå og forkynn: Himmelriket er kommet nær!»
2020-02-06
Misjonstur til Thailand: «Gå og forkynn: Himmelriket er kommet nær!»
Per Jonas Noreng
Mandag 10. februar reiser en gjeng fra Tønsberg bibelskole til Phuket og noen andre nærliggende provinser i Sør-Thailand, på misjonstur i 3,5 uke. Vi gleder oss, og er veldig forventningsfulle til hva Gud skal gjøre i oss og gjennom oss i løpet av de neste ukene.
Hør her
1 - 3 av 3
Powered by Cornerstone