Blogg

Guds nærhet i et lite barn
2020-12-25
Guds nærhet i et lite barn
Jeg synes det er noe helt fantastisk med julebudskapet: Gud velger å komme ned til oss som et lite sårbart barn. Den minste av alle, sårbar og født i en stall. Og akkurat det med at Gud kommer ned til oss skal vi se litt på. For hva skapte denne avstanden mellom oss og han i utgangspunktet? Gud ville jo alltid være nær.
Hør her
Det er en venn i mørket
2020-12-16
Det er en venn i mørket
Han som lever i lyset, skapte lyset, og er lyset gikk inn i mørket mitt og fant meg der. “Hjelp!” - Jesus kan ikke overse stemmen som bærer det ordet. Han kunne ikke overse kvinnen med blødningen som med sin berøring sa: “Du er mitt siste håp”. Han kunne ikke overse den blinde mannen på gaten som ropte; “Ha barmhjertighet med meg!”. Jesus er en venn som kommer til oss i vårt mørke.
Hør her
Hva bygger du livet ditt på?
2020-11-30
Hva bygger du livet ditt på?
Jeg har gått igjennom en tid nå hvor det jeg holdt høyt om meg selv ble brutt ned og jeg så at jeg hadde lagt mye av min verdi i hva jeg gjør. Lagt en del av min verdi i det jeg har mestret.
Hør her
«Da hadde jeg heller tatt meg et friår»
2020-11-23
«Da hadde jeg heller tatt meg et friår»
Er det et sted du kan være sosial i år, så er det på bibelskole. Er det et sted du kan bli kjent med nye, så er det på bibelskole. Er det et sted i verden hvor du kan komme deg litt vekk fra korona hverdagen, så er det på bibelskole.
Hør her
Din smågodtpose
2020-11-13
Din smågodtpose
Frida Orlien
Alle har vi hver vår smak i smågodt, og alle vet hvor irriterende det er når noen skal kjøpe smågodt, og de bommer helt på din smak. Tror du Gud hadde klart å velge den perfekte smågodtposen til deg?
Hør her
1 - 5 av 16
1 2 3 4 Neste
Powered by Cornerstone