Blogg

En Gud som holder meg i hånda
2020-08-03
En Gud som holder meg i hånda
Så hva har Gud gjort i livet mitt det året her?
Hør her
Å ha en Far som oppdrar
2020-07-29
Å ha en Far som oppdrar
Hele livet mitt så har jeg visst at Gud finnes, og jeg visste at Gud kunne utføre mirakler og at Han kunne snakke, fordi det skjedde i ny og ne. Og jeg synes det var kult da Gud gjorde sånt, fordi det hendte ikke så ofte. I år har jeg gått på Tønsberg bibelskole, og hvis du søker opp denne skolen opp på nettet, eller møter skolen på en stand på en festival så tar det nok ikke lange tiden før du finner en plass hvor det står «Naturlig overnaturlig liv med Jesus». Dette tenkte jeg var veldig bra, og jeg husker at før jeg begynte der så tenkte jeg «tenk på alle de helbredelsene jeg kommer til å få se, og tenk så god jeg kommer til å bli på å profetere! Jeg kommer til å få så mange historier til jeg kommer hjem om alt Gud har gjort, og alt jeg har fått være med på!». Dette tenkte jeg var det kuleste. Og det er sant, vi har fått oppleve veldig konkret hvordan Gud griper inn i menneskers situasjoner, og hvordan Gud helbreder og snakker til andre mennesker gjennom oss. Det har vært helt fantastisk å oppleve alle de miraklene Gud har gjort. Men når jeg ser tilbake på året så er det ikke alt dette jeg sitter igjen med, det er mye mer om hvordan jeg har lært å gjenkjenne Guds stemme i mitt eget liv; å gå prosesser sammen med en Far som virkelig ønsker å se deg lykkes.
Hør her
På jorden slik det er i Himmelen
2020-04-21
På jorden slik det er i Himmelen
Jeg tror det ligger et dypt ønske i alle troende om å gjøre en forskjell i verden! Dette ønsket ble skapt i oss den dagen vi gjorde Jesus som Herre i vårt liv. Bibelen (Joh 15:5 og v 16 ) forteller at vi er kalt til å bære frukt. Jeg tror at betydningen av å bære frukt er når andre mennesker får en «smakebit» av ditt liv, så smaker du som Jesus. Ikke bare er du kalt og utvalgt til å bære frukt, men mye frukt, og frukt som varer! Og jeg tror Gud tenker på permanente endringer, som forvandler et helt liv, og påvirker en hel generasjon med evigheten i minne!  Og her ligger nøkkelen til hvordan vi skal få se hele vår nasjon endret, byer fornyet og kulturer forvandlet for Jesus.  
Hør her
«Gud, svar meg, nå?!»
2020-04-14
«Gud, svar meg, nå?!»
«Min Gud, jeg roper om dagen, men du svarer ikke, jeg roper om natten og får ikke ro.» Sal 22,3. Hvis du er litt som meg har du sannsynligvis frustrert deg over at Gud ikke alltid svarer når du spør. Det er mange ganger jeg har spurt Gud om å gi meg svar på ulike valg, utfordringer og situasjoner jeg står i, men det er tilsynelatende helt stille. Det eneste jeg kan høre er min egen voksende frustrasjon over at Gud ikke bryr seg.
Hør her
La det spire
2020-04-08
La det spire
Vi er inne i en rar og annerledes tid. Vi kjenner alle på at tiltakene som er satt i landet vårt kan tære på. Sesongen som vi er i nå er likevel todelt. På den ene siden har vi en sesong der hverdagen vår er snudd opp ned og håpløshet, ensomhet og ufred prøver å komme inn i livene våre fra alle kanter. På den andre siden så er vi i en av de flotteste sesongene i løpet av året! Våren er kommet, og aldri før i dette året har det vært så mye sol i Tønsberg som disse siste ukene. Våren preger naturen og fuglene kvitrer rundt oss. Det er lyst, og i alle kriker og kroker skyter blomstene frem.
Hør her
1 - 5 av 10
Powered by Cornerstone