Blogg

Klart Gud kan prate til deg!
2019-12-19
Klart Gud kan prate til deg!
Kamilla Normandbo
Gjennom hele bibelen ser vi hvordan Gud prater til mennesker. Gud snakket til Moses i en brennende busk. I 1.Sam 3:1-10 kan vi lese om Samuel som hørte en stemme som ropte på han mens han sov. Han trodde det var Eli og spurte Eli hvorfor han ropte på han, men Eli hadde ikke ropt. Eli skjønte at det var Gud som talte til Samuel og sa: «Det er nok Gud som roper på deg». Samuel forsto ikke at det var Guds stemme.
Hør her
Tønsberg Frikirke & Bibelskole i samarbeid med HLT
2019-12-13
Tønsberg Frikirke & Bibelskole i samarbeid med HLT
Morten Edvardsen
Denne høsten har vi i Tønsberg Frikirke & Bibelskole vært i dialog med Høyskolen for Ledelse og Teologi om et samarbeid. Nå er samarbeidsavtalen på plass! Fra høsten 2020 har vi gleden av å kunne tilby elever og studenter et skoletilbud med bibelskole, profesjonspraksis og bachelor i ledelse og teologi i et 3 - 4-årig løp. Hele veien med forankring og tilhørighet til et levende skole- og kirkemiljø i Tønsberg, hvor læringen på høyskolen omsettes i praksis og erfaring.
Hør her
Et nytt perspektiv
2019-09-25
Et nytt perspektiv
Per Jonas Noreng
Vi var på outreach på Patong Beach, og gikk midt i hovedgaten med navnet Bangla street. Gaten er kjent for å være en av Thailand sine største party gater, og #1 i Phuket. Vi, teamet fra Tønsberg Bibelskole, var der for å vise Guds kjærlighet til menneskene vi møtte.
Hør her
Hjertet har noe å si
2019-06-25
Hjertet har noe å si
Anne Lene Holte
Før jeg kom til Tønsberg bibelskole levde jeg med masse forsvarsverk rundt hjerte mitt, for opp igjennom livet hadde det skjedd mye som gjorde at jeg vernet om hjerte mitt. Dette vil si at da jeg kom til Tønsberg bibelskole var jeg ikke vant til at hjerte hadde noe å si.
Hør her
Et naturlig liv med Jesus
2019-05-22
Et naturlig liv med Jesus
Frida Orlien
Et år på Tønsberg Bibelskole vil forandre, hørte jeg de ansatte si til elevene og andre de snakket med før skolestart. Jeg hadde troen på det, fordi jeg selv hadde gått gjennom et år på bibelskole og visste at det året forandret resten av mitt liv.
Hør her
1 - 5 av 5
Powered by Cornerstone