Misjonstur til Thailand: «Gå og forkynn: Himmelriket er kommet nær!»

06.02.2020
Mandag 10. februar reiser en gjeng fra Tønsberg bibelskole til Phuket og noen andre nærliggende provinser i Sør-Thailand, på misjonstur i 3,5 uke. Vi gleder oss, og er veldig forventningsfulle til hva Gud skal gjøre i oss og gjennom oss i løpet av de neste ukene.

I Matteus 10:7-8 står det: «Gå og forkynn: ‘Himmelriket er kommet nær!’ Helbred syke, vekk opp døde, gjør spedalske rene og driv ut onde ånder! Gi som gave det dere fikk som gave.»  ‭‭

Når vi reiser på teamturer, i inn og utland, så gjør vi det med en lengsel etter og en tro på at Guds rike blir forløst og at mennesker erfarer Jesu kjærlighet der vi går. Vi har fått erfare Guds nåde, kjærlighet og kraft i våre liv, og som bibelverset over sier, så kan vi få gi som gave det vi selv har fått som gave. På en tur som denne til Thailand, så får elevene (og interns og lærere) muligheten til å gå på vannet og praktisere det som undervises iløpet av året, samtidig som vi er med på å utruste andre til og gjøre det samme. Mennesker møter Jesus, blir frelst, helbredet og satt fri - og vi får erfare at Gud bruker oss, hans barn, til å se at andre får erfare at han er en god pappa!

I Thailand så skal vi samarbeide med flere lokale kirker og kristne, og på den måten tjene mye av det arbeidet som allerede skjer der. Mange av de vi kommer til å møte har aldri hørt om Jesus før, men når de får en erfaring av Guds kjærlighet, så er det en sånn åpenhet og lengsel etter en relasjon med Ham. 

Noe av det vi skal være med på er: Bilde

  • Arbeid med sjø-sigøynerne, en stamme som er utstøtt og uønsket i samfunnet. Vi skal være sammen med dem, be for og med dem, leke med barna og gi dem en erfaring av at de er verdifulle og ønsket. 

  • På Patong beach, så kommer vi til å møte jenter som er i prostitusjon, og mange andre (kvinner og menn) som jobber i sex-industrien. Her kan vi være med å formidle verdi, kjærlighet og håp inn i livene til mennesker som lever i håpløshet (og flere i slaveri). I fjor erfarte vi at når vi går med Jesus, verdens lys, inn på disse mørke plassene, så skinner det og flere erfarer å få et møte med Jesus som forandrer livene deres. 

  • Vi skal være med på «Night market», hvor mennesker kan motta profetiske ord og/eller bønn for helbredelse. I fjor skjedde det mye spennende her, og bare for noen måneder siden var det 14 personer som fikk et møte med og startet en relasjon med Jesus på en søndagskveld på markedet. 

  • Vi skal også på en turné, hvor vi skal innom kirker i provinsene PhangNga, Krabi, Koh Samui, og undervise og utruste dem til å gå i det overnaturlige, for så å gå ut sammen med de og praktisere det. Denne turnéen er ny i år, og vi gleder oss veldig til å se alt Gud skal gjøre når vi er rundt på nye steder. 

 

Da vi var i Thailand i fjor, så skjedde det utrolig mye spennende, og her er en av historiene: Tre av elevene dro til en landsby der den lokale pastoren hadde erfart å se mange mirakler blant de eldre. De reiste sammen med Pastor Tu, til et fellesskap hvor det var syv eldre, og hadde lovsang og forbønn for dem. Det var ei som opplevde å få bedre syn, og en annen erfarte at hodepinen forsvant. Ei dame ble så møtt av Gud, teamet ga hun profetiske ord som traff og ble så velsignet av å være der. En person tok imot Jesus, og han ble også helbredet i ryggen. Elevene fortalte i etterkant at de synes det var stort å være med å bety en forskjell der, og de eldre var så takknemlige! 

Det er mange flere historier fra i fjor som kan deles, men nå kan dere heller vente i spenning på gode nyheter og historier fra ukene som ligger foran oss. Vi planlegger å skrive noen «reisebrev» fra turen, hvor dere kan bli oppdatert på hva Gud gjør i og gjennom oss.

I tillegg så kan vi love dere at vi skal kose oss masse, bade, spise god thaimat og ha noen fantastiske uker med herlig mennesker i en spennende og fargerik kultur. 

Tusen takk for all forbønn og støtte! 

Powered by Cornerstone