På jorden slik det er i Himmelen

Anette Stokke
21.04.2020
Jeg tror det ligger et dypt ønske i alle troende om å gjøre en forskjell i verden! Dette ønsket ble skapt i oss den dagen vi gjorde Jesus som Herre i vårt liv. Bibelen (Joh 15:5 og v 16 ) forteller at vi er kalt til å bære frukt. Jeg tror at betydningen av å bære frukt er når andre mennesker får en «smakebit» av ditt liv, så smaker du som Jesus. Ikke bare er du kalt og utvalgt til å bære frukt, men mye frukt, og frukt som varer! Og jeg tror Gud tenker på permanente endringer, som forvandler et helt liv, og påvirker en hel generasjon med evigheten i minne!  Og her ligger nøkkelen til hvordan vi skal få se hele vår nasjon endret, byer fornyet og kulturer forvandlet for Jesus.  

Da jeg var 19 år hadde ulike ting i livet mitt ført til at jeg ikke levde et liv i etterfølgelse av Han lengre. Jeg var sikker på Gud ikke ville ha noe mer med meg å gjøre. Men på et møte kom Han og møtte meg med sin nåde og kjærlighet! Og det endra alt! Jeg fikk et nytt møte med Jesus! Fra det øyeblikket var jeg helt forvandlet. Jeg begynte å kjenne meg hel, og kjente på en tilfredstillelse jeg aldri hadde kjent før. Det var akkurat som at kroppen hadde fått den næringen den trengte! Jeg følte en helhet jeg ikke hadde kjent tidligere!! Fra den dagen av har det opplevdes som det viseste jeg kunne gjøre, det mest fornuftige av alt er, å gi alt for Jesus. Jeg kjente også på et sterkt ønske om å fortelle alle om hva jeg hadde opplevd og at andre mennesker også skulle få et møte med Jesus.

Bibelen forteller oss at Guds rike er inni oss og at på samme måte som Jesus var sendt til verden, sender han oss til denne verden for å spre Guds rike. Jesus lærte oss å be ”La din vilje skje på jorden som i himmelen.” Vårt mål er en dag å komme til himmelen, men vårt oppdrag her på jorden frem til da, er å ta så mye av himmelen ned til jorden i dag. Hvordan? Når vi ”blir i Ham” og bruker tid med Han, vil vi være med å gi smakebiter av Jesus til de vi er sammen med. På den måten trekker vi himmelen ned til jorden!

Powered by Cornerstone