Blogg

Fra misjonstur til karantene: en historie om fred midt i all uro
2020-03-19
Fra misjonstur til karantene: en historie om fred midt i all uro
I dag er det to uker siden bibelskolen kom hjem til Norge, etter over tre uker i Thailand. Disse to ukene har vært spesielle uker. Først var de preget av overgang tilbake i norsk kultur, døgnrytme og hverdag - før hverdagen på nytt forandret til karantene livet for hele teamet. Før vi ble satt i karantene var elevene og staben samlet for å dele historier og vitnesbyrd om hva Gud gjorde løpet av ukene i Thailand.
Hør her
Misjonstur Thailand: Reisebrev 2
2020-02-29
Misjonstur Thailand: Reisebrev 2
Mellom søppel og frittgående høns, sitter barna og leker med restene av noen plastleker. Selv om de virker litt skeptiske i møte med våre hvite ansikter, bryter smilene frem.Jeg plukker opp liten dukkefot og vandrer med den bortover en jernstang mot en liten jente som sitter naken i grusen. Når foten kommer gående så underlig mot henne, bryter hun i ut i en trillende latter.
Hør her
Misjonstur Thailand: Reisebrev 1
2020-02-19
Misjonstur Thailand: Reisebrev 1
Nå har vi vært i Thailand i overkant av en uke, og første etappe av en fantastisk reise er gjennomført. Det har vært en uke fylt med masse moro og latter, bading, kultur, sterk mat og nye bekjentskap, men mer enn det så har det vært en uke hvor vi har fått muligheten til å tjene kirken her og elske menneskene vi møter. Vi opplever at Gud gjør så utrolig mye spennende i og gjennom teamet vårt. Flere erfarer at Gud bruker de på måter som de aldri har opplevd tidligere. I dette innlegget vil jeg kort dele noe av det vi har opplevd den siste uken.
Hør her
Misjonstur til Thailand: «Gå og forkynn: Himmelriket er kommet nær!»
2020-02-06
Misjonstur til Thailand: «Gå og forkynn: Himmelriket er kommet nær!»
Per Jonas Noreng
Mandag 10. februar reiser en gjeng fra Tønsberg bibelskole til Phuket og noen andre nærliggende provinser i Sør-Thailand, på misjonstur i 3,5 uke. Vi gleder oss, og er veldig forventningsfulle til hva Gud skal gjøre i oss og gjennom oss i løpet av de neste ukene.
Hør her
Hvordan fylle et halvtomt beger?
2020-01-10
Hvordan fylle et halvtomt beger?
Helena Cecilia Paasche
Jeg lengtet etter mer av Gud med hele meg. Men begeret mitt var fortsatt halvtomt. Jeg strakk det ut mot hver minste lille dråpe som måtte falle fra hans, og løp hemningsløst rundt for å fange de. Det var et strev, og jeg var sliten. Jeg satt der fortsatt med det halvfulle begeret mitt, og ropte til slutt til Han: “Lær meg å ta imot fra deg, jeg orker ikke være halvtom!”. Så viste han meg at Han egentlig bare ventet på at jeg skulle stå stille. Sette meg ned og vente. Vente så Han kunne få fylle på. Det var vanskelig for han å vaske føttene mine mens jeg bare løp rundt hele tiden. Jeg innså hvor viktig det var å bli hos han i hvilen, og det startet en reise som forandret hele hverdagen min, og livet mitt.  
Hør her
1 - 5 av 10
Powered by Cornerstone