Blogg

«Da hadde jeg heller tatt meg et friår»
2020-11-23
«Da hadde jeg heller tatt meg et friår»
Er det et sted du kan være sosial i år, så er det på bibelskole. Er det et sted du kan bli kjent med nye, så er det på bibelskole. Er det et sted i verden hvor du kan komme deg litt vekk fra korona hverdagen, så er det på bibelskole.
Hør her
Din smågodtpose
2020-11-13
Din smågodtpose
Frida Orlien
Alle har vi hver vår smak i smågodt, og alle vet hvor irriterende det er når noen skal kjøpe smågodt, og de bommer helt på din smak. Tror du Gud hadde klart å velge den perfekte smågodtposen til deg?
Hør her
Ditt gjennombrudd kan være en annens dør!
2020-10-31
Ditt gjennombrudd kan være en annens dør!
Hva har Gud gjort for deg? Er det noe du har vært oppi eller du har vært med på der du selv ikke hadde mulighet til å gjøre noe selv, der Gud kom og grep inn?  
Hør her
En Gud som holder meg i hånda
2020-08-03
En Gud som holder meg i hånda
Så hva har Gud gjort i livet mitt det året her?
Hør her
Å ha en Far som oppdrar
2020-07-29
Å ha en Far som oppdrar
Hele livet mitt så har jeg visst at Gud finnes, og jeg visste at Gud kunne utføre mirakler og at Han kunne snakke, fordi det skjedde i ny og ne. Og jeg synes det var kult da Gud gjorde sånt, fordi det hendte ikke så ofte. I år har jeg gått på Tønsberg bibelskole, og hvis du søker opp denne skolen opp på nettet, eller møter skolen på en stand på en festival så tar det nok ikke lange tiden før du finner en plass hvor det står «Naturlig overnaturlig liv med Jesus». Dette tenkte jeg var veldig bra, og jeg husker at før jeg begynte der så tenkte jeg «tenk på alle de helbredelsene jeg kommer til å få se, og tenk så god jeg kommer til å bli på å profetere! Jeg kommer til å få så mange historier til jeg kommer hjem om alt Gud har gjort, og alt jeg har fått være med på!». Dette tenkte jeg var det kuleste. Og det er sant, vi har fått oppleve veldig konkret hvordan Gud griper inn i menneskers situasjoner, og hvordan Gud helbreder og snakker til andre mennesker gjennom oss. Det har vært helt fantastisk å oppleve alle de miraklene Gud har gjort. Men når jeg ser tilbake på året så er det ikke alt dette jeg sitter igjen med, det er mye mer om hvordan jeg har lært å gjenkjenne Guds stemme i mitt eget liv; å gå prosesser sammen med en Far som virkelig ønsker å se deg lykkes.
Hør her
1 - 5 av 18
1 2 3 4 Neste
Powered by Cornerstone